ФИКСИРАЊЕ-СЛЕПНИ ЗАКОНИ

10 години искуство во производство
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Ако затворените слепи навртки од нерѓосувачки челик се класифицирани според типот на главата, кои се тие?

Според типот на главата:

1, Затворен од нерѓосувачки челиктркалезни глави слепи навртки

Изберете занитници за слепи со затворена тркалезна глава од различни материјали според различни услови и барања за примена.На пример, не'рѓосувачки челик треба да се користи ако е потребна цврстина на истегнување, отпорност на смолкнување и отпорност на корозија.

кои се тие1

2, Затворен од нерѓосувачки челикнавртки за слепи со вдлабнати глави

Затворените нитни, познати и како водоотпорни нитни, главно се користат во некои производи кои се водоотпорни и отпорни на прашина, како што се медицински помагала, кујнски прибор итн.

што се тие2

3, Не'рѓосувачки челик затворени рамни тркалезни слепи навртки

Затворени рамни кружни глави слепи наврткисе нарекуваат и затворени рамни тркалезни навртки за слепи, затворени рамни заковки за влечење, затворени рамни тркалезни навртки за влечење и др.

Затворената рамна тркалезна глава слепа занитвам е затворена структура како чаша за вода.Главата на јадрото на занитвам на затворената слепа занитвам е заклучена во внатрешноста на капачето на занитвам.По завршувањето на занитувањето, опашката на капачето на занитвата на затворената слепа занитва се повлекува кон надворешната страна на дупката на поврзаниот дел, а дупката на поврзаниот дел е целосно запечатена со капачето на заковката, што може да обезбеди без вода истекување и без истекување на воздух.

што се тие3


Време на објавување: Мар-08-2023 година